STV - blogg

STV - blogg

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

VälkommenSkapad av BoHemborg 2009-12-23 14:38:52

Nu är det dags att (tillfälligt!) lägga tangentbrädan åt sidan och ägna sig åt julbordets fröjder i familjens och glada vänners lag. Jag hoppas kunna återkomma på det nya året med information om veterantennisen - lokalt, nationellt och internationellt!

Till dess:


GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2010!

Bo

Red STV

Erbjudande!

VälkommenSkapad av BoHemborg 2009-12-13 21:20:04

Hej tennisveteran!

Ett företag i Stockholm "Sports Performance" erbjuder Dig som medlem i Sveriges Tennisveteraner en kostnadsfri undersökning av Dig som tennisspelare den 26 januari 2010 i dess lokaler centralt i City.

Läs mer om erbjudandet här.

Hälsningar

Bo

Red STV

Välkommen till STV:s årsmöte lördagen den 31 oktober kl 18.30 hos KLTK, Stockholm

VälkommenSkapad av BoHemborg 2009-09-19 10:01:45

Hej!

Jag har nöjet bjuda in till STV:s årsmöte 2009 lördagen den 31 oktober kl 18.30 hos KLTK, Lidingövägen 75, Stockholm. Du som är tennisveteran är varmt välkommen till årsmötet och till efterföljande middag med en "hemlig gäst".

Hur Du anmäler Dig mm framgår av bifogade pdf-file:

I styrelsens inbjudan hänvisar vi till vår tävling STV Classic 2009. Vår inbjudan till denna tävling bifogas. Har Du inte anmält Dig ännu har Du chansen att göra det nu. Sista dag för anmälan är den 1 oktober.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning

Bo

Red STV

Välkommen till STV:s nya blogg!

VälkommenSkapad av BoHemborg 2009-04-15 10:38:37

Från och med den 6 april 2009 har Sveriges Tennisveteraners (STV:s) hemsida utökats att omfatta även en blogg.

Oavsett Du är medlem i STV eller ej har Du nu möjlighet att blogga, d v s göra egna inlägg i olika frågor.

Under rubriken "Kategorier" till höger på denna sida ser Du vilka områden som STV anser vara mest aktuella just nu. Kanske Du vill följa och kommentera Veteran VM för yngre veteraner som inom kort inleds på Mallorca? Eller Du vill delta i debatten om vårt nuvarande rankingsystem? Det är STV:s medlem Mats Eurenius, som med sitt inlägg har väckt den tidigare diskuterade rankingfrågan på nytt. Kanske just Ditt inlägg kan påverka tennisförbundet att göra en översyn av det nuvarande rankingssystemet?

Hur skall Du då tekniskt agera för att kunna göra Dina inlägg?

Jo, Du klickar på aktuell kategori och kommer då direkt till de inlägg som gjorts. Under varje inlägg kan Du klicka på "Kommentarer" för att föra in Dina personliga synpunkter. Kört hårt!

Vill Du i stället ta upp andra, nya frågor som Du anser bör diskuteras så är Du välkommen kontakta redaktören via e-mail: bo.hemborg@sverigestennisveteraner.se.

Det är STV:s förhoppning att denna ökade kontaktmöjlighet kommer att stimulera tennisveteraner att delta i diskussioner i olika frågor.

ÄN EN GÅNG - VARMT VÄLKOMMEN!

Bo/Red STV

OBS! Till höger på varje sida finns även rubriken "Logga in" med krav på E-postadress och lösenord. Detta krav gäller INTE Dig. Du går som tidigare framhållits direkt in på de olika artiklarna, läser dem och skriver där in Dina eventuella kommentarer.

Davis Cup i Malmö

VälkommenSkapad av BoHemborg 2009-04-14 13:22:15

Från "gästskribenten" Torsten Jansson har inkommit följande:

Jag tackar inte Kommun - EU politiker och Stoppa matchen.

Israel och deras Davis Cup lag fick en grundlig revansch även om deras livssituation är att försvara sin existens. Adrenalinpumparna på deras tennisspelare arbetade för högtryck från den stund dom satte sin fot på det demokratiska Sveriges jord. Kampviljan blixtrade i deras ansiktsuttryck likt en krevad från en nyss detonerad raket. Tyvärr drabbade detta våra egna tenniskämpar på ett synnerligen negativt sätt. Istället för att spela för en stödjande hemmapublik fick vårt lag ”bortamatch”.

Demonstrationståget skötte sej bra och försvarade sin rätt att demonstrera. Men hur, Per Gahrton, kan ni tillåta att maskerade ligister går med i era led?

Att utestänga publiken på grund av säkerhetsskäl visar vilken svaghet det finns hos dom som skall säkerställa denna.

Jag hoppas att det Svenska Davis Cup laget i framtiden inte ställs inför det faktum att spela en Davis Cup i Israel.

Torsten Jansson